Direktlänk till inlägg 3 februari 2015

IS, terror, Svensk flathet och FN´s säkerhetsråd

Av Peter Fredriksson - 3 februari 2015 19:50

Jaha! 

Återigen har man matats med tecken på den rubbade mentalitet som är kärnan i IS! 

Tortyr, misshandel, mord och våldtäkter! Hundratusentals människor som lever i skräck. Anhängare och återvändare som kommer till väst, redo för att sprida terrorns och skräckens ord genom avskyvärda handlingar.

Men det enda som kommer över läpparna från svenska politiker är hyr snabbt vi ska ge dem asyl, vårda dem och integrera dem i samhället genom att ge dem arbete!!! Vilket förakt från Mona Sahlin med flera! Förakt för alla svenska medborgare, för alla som flytt från dessa avskyvärda varelser och får hanka sig fram på bidrag och SFI, utan löften om jobb! Inte ett ord om att Sverige bör ingripa, tillsammans med resten av världssamfundet, mot dessa sjuka, sjuka människoliknande figurer. Inget om att vi som nation bör ingripa mot IS för att säkra fred och frihet i världen. Om någon konflikt någonsin kommer att påverka Sverige överhuvudtaget, så är det just den som IS bedriver mot resten av världen!

Nä då! Vi skickar trupp till Mali! En för resten av världen, förlåt Mali, helt oväsentlig konflikt. Enda orsaken till att Sverige finns där är politikernas våta dröm om en plats i FN´s Säkerhetsråd under ett halvår. Ärligt talat! Svenska politiker skiter fullständigt i Mali och dess invånare! Mali är bara en bricka i deras fula egotrippade spel för egen ära och makt.

Hade politikerna verkligen känt ett ansvar för Sverige, Europa och resten av världen hade man ganska omgående sagt tack och hej till FN och tagit tjuren vid hornen i Syrien istället. En farlig konflikt, där svenska soldater troligtvis skulle skadas och dö. Men en konflikt där IS kan stoppas innan de spridit sig för mycket! De är som en cancer, behandlas den i tid finns det goda utsikter! Låter man den växa fritt så kommer man till slut till det läget att allt hopp är ute! Även om IS territoriellt förmodligen INTE kommer bygga sitt kalifat utanför mellanöstern så så kommer de lägga ett tungt sjok över hela världen med sina övergrepp inom IS, med sin terrorangrepp mot den fria världen. En värld som de ser som satans verk. Jag lovar! De kommer inte buga och tacka Mona Sahlin för hennes vackra gest mot deras bröder!

Jag blir så frustrerad, arg och ledsen över politikernas förakt för människor! Nej! Vi kan inte hjälpa IS-galningarna till ett normalt liv! Hur ska det lyckas när vi misslyckas med psykvården redan nu? Däremot kan vi hjälpa deras offer som redan skadats fysiskt eller psykiskt, vi kan hjälpa till att förhindra att fler människor blir offer. 

Till att börja med! Kulturell förståelse. Man måste förstå att det bästa sättet att hindra ungdomar från att resa till IS är att sätta press på deras folk, deras familjer! Gör allt som har med kopplingar till terrororganisationer straffbart med indraget medborgarskap eller asylrätt. 

Hjälp resten av världen med militära medel att förinta IS! Vi kan inte låta andra länder blöda för vår skull! Det får fan i mig vara nog med svensk flathet! 



#IS #islam #fanatism #sverige #politik #försvar #militär #terror #ISIS #ISIL #Levanten

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Peter Fredriksson - 13 januari 2015 13:06

Första inlägget i mitt försök att blogga! Detta som ett steg i att försöka bespara mina facebookvänner från allt för många av mina åsiktsinlägg. (Som kan bli riktigt långa.) ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards